Migrene

Ce pot să spun,am niște momente incredibil de interesante uneori.Acum unu din acele momente,este ca mi-e scârbă să mai apăs o tastă ca să scriu ceva.Pentru ce să scriu ? Poate scriu pentru mine,scriu ca să îmi mai zmulg bandaje de pe rană și totuși parcă nici pentru mine nu aș mai face-o.E starea aia aiurea care probabil îți fute creierii zi de zi și tot nu te obișnuiești cu ea.Aș putea spune că eu sunt obișnuită cu această stare,dar sunt cam sătulă de ea.Și nu știu cum să fac să scap de ea,pur și simplu nu îmi dă pace.

De ce din cauza unor migrene împuțite,că eu așa le numesc,trebuie să îmi fut și cheful,inspirația,starea și toate cele? De ce mereu vine momentul ăsta blestemat când nu pot decât să îmi pun mâinile pe cap și să îmi spun „a venit din nou”.De ce pula mea nu pleci și mă lași în pace? Măcar o zi,nu cer mai multe.Cer și eu ca măcar o zi să nu mai am migrene,să mă simt și eu în apele mele,să am chef.Când apar migrenele am un obicei stupid să rămân blocată cu ochii pe pereți,și încep să mă gândesc „în gol”.Dacă mă blochez cu ochii pe un bidon de apa,parcă aș fi spartă ceva de genu „wooaa ce bidon frumos,doamne! uitete ce mâini și ce piciorușe adorabile are.Uitete cât de frumos este îmi vine să-l vărs.” Știu acum zice-ți probabil ceva de genu „bă,asta o fi întreagă la minte?”.Mă am și eu un strop de nebuneală,dar nu și azi,adică am și eu momente când sunt nebună în felul meu.Dar ăsta e adevărul pur și simplu delirez aiurea când mă apucă migrenele.Poate deaia urăsc asta într-un fel…dar pentru un lucru sigur o urăsc,și acela e pentru că pur și simplu simt cum mi se înfige în creier,și stă să nu pleznească sângele din ei.

About Delirique

"Blogging is like sex. You can’t fake it. You can’t fake passion. You can’t fake wanting to engage with the public. If you do, it will ultimately be an unsatisfying experience for both the blogger and their readers"

Posted on Mai 10, 2011, in Posturi, Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 1 comentariu.

  1. Auzi ..nu crezi ca migrenele astea ale tale se datoreaza stilului tau de viata …?? Eu am de 3-4 ori pe zi momente deastea ..ma doare-n pual de ele ..habar n-ai in pla mea cum e sa te futi cu una sis a te apuce un moment ca asta . pur si simplu am pierdut cea mai perfecta relatie din toata viata ! Crezi ca noi nu avem asa ceva ?? DA ESTI O NEBUNA ..DE FEL . ESTI O NEBUNA CARE GANDESTE MULT MAI BINE DECAT JUMATE DIN CACATUL ASTA DE GENERATIE DE FETE ! TERMINA-TE SA-TI PALNGI DE MILA ..SI IN ACESTE MOMENTE …STII CE TREBUIE SA FACI ?(TU REALIZEZI CA AI UN MOMENT DIN ALA )TE RIDICI DACA STAI PE SCAUN …DIN PICIOARE ITI PUI CEA MAI FRUMAOSA MELODIE (DUPA PAREREA TA) LA MAXIM ….ITI APRINZI O TIGARA …SI CANTI ODATA CU ALA/ AIA CARE CANTA IN MELODIE !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Cristina Florea ♥

Eu când tac, scriu.

Blogu' Lu' Asteri

La intrebarea "Dragoste sau Frica?" raspunsul este frica pentru cei mai multi dintre noi care urasc tot ce nu inteleg si accepta cu bratele deschise tot ce trebuie sa refuze cu strictete. Eu incerc sa ma schimb,tu ce vei face?

Pishky's Blog

Numai cuvintele zburau între noi, înainte și înapoi - N. Stănescu

Mirosul Vietii Mele

it smells like a book

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d blogeri au apreciat asta: